ADRES

Arij Koplaan 16c

3132 AA Vlaardingen

Ik heb een vraag

Onze excuses, Javascript is vereist voor de werking van dit formulier.

Certificering

Sterkin VCA VEB


Nieuwbouw en renovatie

Elektro EMDEE is gespecialiseerd in elektrotechniek. Voor renovatie en nieuwbouw projecten verzorgen wij de elektra voorziening. Bij een nieuwbouwproject denken wij vanaf de beginfase graag met u mee. Vervolgens voeren wij de gehele elektra voorziening voor u uit of geven u begeleiding waar nodig.
Denk hierbij aan:


Lichtinstallatie 
Voor kantoren, winkelpanden of woonhuizen maken wij voor u een ontwerp van een lichtplan en wordt het totale plan door ons uitgevoerd. Wij helpen u desgewenst bij het bepalen en aanbrengen van lichtpunten, de keuze voor het type verlichting en de keuze van armaturen. Daarbij houden wij altijd rekening met het energieverbruik. 

Lichtplan 
Goede verlichting is ontzettend belangrijk in de omgeving waar we wonen en werken. Over het algemeen is het aanwezige daglicht in een gebouw niet voldoende om voor genoeg licht in de leefomgeving of op de werkplek te zorgen. Daarom moet er kunstlicht toegepast worden.

Krachtinstallatie 
De krachtinstallatie voorziet in de voeding van vaak grotere vermogensverbruikende apparaten en machines. Dan kunt u denken aan: machines in een fabriek maar ook in liften, koelinstallaties, ventilatie, verwarming en keukens. In een goed ontwerp op het gebied van vermogen is het belangrijk rekening te houden met mogelijke invloed van de apparaten in de krachtinstallatie op het voedingsnet en de wijze van schakelen van deze apparaten.

Noodverlichtingsinstallatie

Een noodverlichtingsinstallatie betreft een voorziening die in geval van calamiteiten of bij het uitvallen van de normale verlichting, de aanwezigen in staat stelt de ruimte of het gebouw veilig te verlaten. Calamiteiten kunnen zich onder andere voordoen tijdens netspanningonderbrekingen of brand. Noodverlichting vormt in deze gevallen een essentiële veiligheidsvoorziening.

Computernetwerken  

Elektro EMDEE is ook het adres voor het installeren van uw computernetwerk. Van patchkast tot wandcontactdozen. Ook is het mogelijk de telefooninstallatie te integreren in het computernetwerk, zodat een universeel netwerk ontstaat voor telefonie en automatisering. Het voordeel hiervan is dat de aansluitingen op een makkelijke manier gewijzigd kunnen worden. Hak- en/of breekwerk hoeft dan niet verricht te worden.

Domotica

Domotica is een mooi woord voor huisautomatisering. Het kan gaan om het schakelen van zogenaamde lichtscènes, klimaatbeheersing per kamer, bediening van rolluiken of zonneschermen. Ook is het b.v. mogelijk om bij het verlaten van uw huis alle verlichting uit te schakelen en hiermee ook de verwarming lager te zetten, met één druk op een knop. Dit levert gemak, energie- en kostenbesparing op.Naast bovenstaande activiteiten verzorgt Elektro EMDEE ook de installatie van huistelefoons en videofooninstallaties, cai-aansluitingen en de installatie van toegangscontrolesystemen. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, neem contact met ons op.

Voltooide Projecten