ADRES

Arij Koplaan 16c

3132 AA Vlaardingen

Ik heb een vraag

Onze excuses, Javascript is vereist voor de werking van dit formulier.

Verbouwing kledingwinkel Rotterdam centrum

Verbouwing kledingwinkel Rotterdam centrum

Voor een kledingwinkel in het centrum van Rotterdam heeft Elektro EMDEE de bestaande lichtinstallatie aangepast en uitgebreid. De bestaande installatie is aangepast om aan de inrichting- en verlichtingswensen van de klant te kunnen voldoen. In overleg met de klant is een nieuw lichtplan opgesteld.

Bij het opzetten van het lichtplan is rekening gehouden met de reeds in bezit zijnde verlichtingsarmaturen. Omdat de bestaande verdeelkast uit te weinig groepen bestond, is als eerste de verdeelkast aangepast en uitgebreid. 
Elektro EMDEE heeft niet alleen de verlichting verzorgt voor deze kledingwinkel, maar heeft ook een geluidsinstallatie geleverd en aangesloten. Elektro EMDEE heeft de elektrische zonwering en de nieuwe rolluiken aan de binnenzijde van de winkel aangesloten. Voor de beveiliging van de kledingwinkel is een complete beveiligingsinstallatie geplaatst met meerdere alarmzones en een codebediendeel. Tevens een bewakingscamera-installatie voor in de winkel zelf, bestaande uit een aantal camera‚Äôs, een harddiskrecorder en een beeldscherm.

Voltooide Projecten